fbpx

WIE ZIJN WE?

Studio Magnetron opereert vanuit het zuiden van Nederland en is een creatief video bureau dat zich vooral richt op videoproducties en animaties. Wij zijn geen standaard videobedrijf. We zien dingen graag op een meer artistieke manier om meer unieke beelden te archiveren. Door cinematografische beelden te combineren met een strak sounddesign onderscheiden onze producties zich van de rest.

WAT DOEN WE?

Video Productie

Of je nu een catchy introductiefilm wil voor op je website of een indrukwekkende aftermovie van jouw evenement, Studio Magnetron helpt je verder. Ook voor animatie werkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Montage

Soms doet de situatie zich voor dat de opdrachtgever zelf al beschikt over beeldmateriaal. Om ook tot een professioneel eindresultaat te komen, is het mogelijk om uitsluitend de montage door ons te laten verzorgen.

Sound Design

Het geluid in een video is vaak net zo belangrijk als het beeld. Het toevoegen van muziek en geluidseffecten of het afmixen van jouw productie is iets dat je bij Studio Magnetron uit handen kunt geven.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN?